OSLO PARKOUR PARK

Vi bygger innendørs parkour park og senter for bevegelse, kreativ utfoldelse og lek i trygge omgivelser.
Les mer om prosjektet og åpningstider!


SHOW OG FORESTILLINGER

Gerd Kaisa og Antero er begge profesjonelle dansere og koreografer. I 2013 lagde Gerd Kaisa forestillingen "The Games We Play", Norges første helaftens forestilling som blander Parkour og dans. Begge koreograferer egne nye verk og bestillingsverk kontinuerlig og skal gjennom organisasjonen fortsette utviklingen av dans og Parkour fremover.


PARKOUR OG DANS

I dette feltet forsker vi på akrobatisk bevegelse som styrker kroppen. I kombinasjon med disse elementene legger vi vekt på en funksjonell tilnærming til dans som tillater bevegelsesfrihet, samt hvordan vi kan bruke den kreativiteten vi finner både i parkour og samtidsdans for å videreutvikle begge feltene. 


FILM OG FOTO

I 2013 startet Antero "Hein Creations", som videre har gitt han muligheten til å jobbe med Dansens Hus, Danseinformasjonen, Norske opera og ballett, Rom for Dans, Oslo National Academy of the Arts, Oslo Danse Ensemble, Seanse, samt artister som Hege Haagenrud, Mia Habib, Jo Strømgren, Fredrik "Benke" Rydman, Francesco Scavetta,Janne-Camilla Lyster and Zero Visibility Corp med mer.
Dette arbeidet vil fortsette å utvikle seg i organisasjonen.

Ønsker dere kurs, oppvisning eller andre bestillingsverk i Parkour og/eller dans?
- Send oss gjerne en forespørsel.

  Ønsker dere å tilrettelegge for Parkour?  
- Kan ikke vi hjelpe dere, kan kanskje andre i våre nettverk det.